DE ONLINE GEBARENSCHAT

 online, voor PC, digibord en tablet via internet/wifi

Een vrolijke applicatie voor jonge (dove) kinderen die gebaren gebruiken,

De Gebarenschat bevat alle 41 verhaaltjes, 24 liedjes en 6 rijmpjes die het Nederlands Gebarencentrum eerder heeft uitgebracht op DVD of online, maar ook nieuw materiaal, zoals de vertaling van het Prentenboek van het Jaar 2018: Ssst! de Tijger slaapt.

We hebben twee Fabels toegevoegd in NGT die een goede illustratie zijn van rolnemen in NGT: Haas en Schildpad en Leeuw en Muis.

 

Daarnaast zijn er oefeningen en spelletjes.  Alles is op een overzichtelijke manier bij elkaar gebracht, geschikt voor jonge kinderen om zelf of samen met hun ouders verhaaltjes, liedjes en gebaren te bekijken in NGT of NmG, een spelletje te doen en te oefenen.

 

Gebarenschat 2 Website

Doelgroep: jonge dove en slechthorende kinderen en hun ouders, logopedisten en leerkrachten. Naast deze doelgroep is de Gebarenschat ook geschikt voor alle kinderen die baat hebben bij een visuele ondersteuning door middel van gebaren.

Kinderen vanaf 4jr kunnen zelf aan de slag met het bekijken van hun favoriete liedje, verhaaltje of spelletje.

De Gebarenschat is beschikbaar in abonnementvorm en zal elk jaar uitgebreid worden met nieuwe verhalen en liedjes in NGT en NmG, nieuwe oefenstof en spelletjes.

Klik hier om de Gebarenschat te bestellen voor particulieren.

Voor organisaties en instellingen zijn licenties beschikbaar. Mail naar info@gebarencentrum.nl