DECEMBER ACTIE 2017

Een mooi cadeau voor Kerst of Sinterklaas

van 8 november t/m 22 december

 

De Gebarenkalender met drie maanden gratis de Gebarenschat
voor € 13,95

Klik hier voor de aanbieding

Een prachtig vormgegeven kalender met in totaal 120 gebarentekeningen. Elke maand is voorzien van een vrolijke, kleurrijke afbeelding en 10 gebaren die passen bij de maand.  

 

ACTIE Winter 2017  Gebarenkalender 2017 Website

De Gebarenschat:

Een vrolijke online applicatie voor jonge (dove) kinderen die gebaren gebruiken. De Gebarenschat bevat alle 41 verhaaltjes, 24 liedjes en 6 rijmpjes die het Nederlands Gebarencentrum eerder heeft uitgebracht op DVD of online, maar ook nieuw materiaal. Daarnaast zijn er oefeningen en spelletjes. Alles is op een overzichtelijke manier bij elkaar gebracht, geschikt voor jonge kinderen om zelf verhaaltjes liedjes en gebaren te bekijken in NGT of NmG. De Gebarenschat is beschikbaar in abonnementvorm en zal elk jaar uitgebreid worden met nieuwe verhalen en liedjes in NGT en NmG, nieuwe oefenstof en spelletjes. Doelgroep: jonge dove en slechthorende kinderen en hun ouders, logopedisten en leerkrachten. Naast deze doelgroep is het ook geschikt voor alle kinderen die baat hebben bij een visuele ondersteuning door middel van gebaren.  

Gebarenschat 2 Website 

 

 

De Gebarenschat is een webapplicatie die je kunt gebruiken op tablet (Android en Apple) , op digibord en PC. Voor particulieren is De Gebarenschat verkrijgbaar in abonnementvorm en kost normaal  € 15,95 per jaar. * Voor instellingen: neem contact op met info@gebarencentrum.nl * Met particulier wordt bedoeld voor eigen gebruik thuis. Op het moment dat dit abonnement gebruikt wordt in organisaties, scholen, voor cursusdoeleinden of andere toepassingen anders dan thuisgebruik behoudt het Nederlands Gebarencentrum zich het recht voor om het abonnement met onmiddelijke ingang te beëindigen zonder teruggave van kosten. Met de aankoop van een particulier abonnement gaat u hiermee akkoord.

Het abonnement uit de decemberactie kan alleen ingevoerd worden voor particulieren, na 3 maanden stopt het vanzelf.